Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем - сама се форсира

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За какво става въпрос? Къде в София и сигурен ли си?

Comment

Колеги аз съм много доволен , проблемът ми се оправи с чистене на дросела , беше яко мръсен . Поздрави

Comment

А при мен проблема си седи и никой не казва какво да правя и дали е хубаво с едно делко. Тоя идиот дето ми взе 130 лева за бобина сега я е изключил, а колкото до това да ида в София - колега що ме караш да се смея?!? Ти като моя техник намерихме проблема сменя бобината караш гасиш и после не можеш да запалиш докато не спреш новите части .

Comment

Първоначално публикувано от ufo777 Покажи съобщение
          А при мен проблема си седи и никой не казва какво да правя и дали е хубаво с едно делко. Тоя идиот дето ми взе 130 лева за бобина сега я е изключил, а колкото до това да ида в София - колега що ме караш да се смея?!? Ти като моя техник намерихме проблема сменя бобината караш гасиш и после не можеш да запалиш докато не спреш новите части .
          Колега, добре е да се вслушаш в съвета на Бобо, а ... и не беше коректно да цапаш темата на колегата. Хубаво е да потърсиш в раздел 164 дали няма вече писано по въпроса и ако - не, там да пуснеш запитване по твоя проблем.

Успех

Comment

Working...
          X